Start 2 tri

Laat jij je klaarstomen voor je eerste triathlon?

Overweeg jij om een triathlon te doen, maar weet je niet goed hoe te beginnen? Onder begeleiding van onze ervaren en ruim opgeleide coaches maak je kennis met triathlon en zorgen we er voor dat je de basisbeginselen van de triathlon onder de knie krijgt.
In 8 weken zorgen wij er voor dat je goed voorbereid en vol vertrouwen aan de start staat van je eerste triathlon!

Ivm COVID-19 kan het zijn dat we ons programma aanpassen. Indien het programma (voor jou) geen doorgang kan vinden krijg je je geld terug.

start-2-tri

De inhoud?

START 2 TRI

Wat houdt het in?

Trainingen, clinics en je trainingsschema

Na de informatieve kick-off avond ontvang je van ons een trainingsschema voor 8 weken met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau. Daarnaast heb je iedere week één gezamenlijke training. In 8 weken gaat het om 3 looptrainingen, 2 fietstrainingen en 3 zwemtrainingen. Tijdens deze trainingen hebben we extra aandacht voor techniek en triathlon specifieke aspecten. 

Daarbij heb je de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan de 6 clinics die we geven gericht op de specifieke aspecten van triathlon. Denk hierbij aan wisselen, zwemmen in open water, informatie over voeding en wedstrijdvoorbereiding.

start 2 tri

aanbiedingen en afsluiting

Gedurende de 8 weken heb je ook de mogelijkheid om via ons bijvoorbeeld wetsuits te proberen en/of te bestellen. Uiteraard zorgen we voor mooie aanbiedingen. 

Gezamenlijk sluiten we het traject af met deelname aan de sprintafstand van Ironman Maastricht. Uiteraard zijn wij aanwezig om je daar te begeleiden.

Start 2 Tri Ironman Maastricht

informatie

Start 2 Tri Ironman Maastricht (Sprintafstand)

Start

3 augustus 2020

Dag clinics

Maandag

Dag trainingen

vrijdag

Tijd

19:00 uur

Locatie

Wisselend, Maastricht en wedstrijdlocatie

Kosten

€89,-

3 Augustus

Kickoff & hardlopen

10 Augustus 

Combitraining (fietsen-lopen) en materiaalpraat

17 Augustus 

Open water Clinic

31 Augustus

Wisselclinic & voedingpraat

14 September

Open water clinic

21 September

Racebriefing & hardlopen