043 topsportgroep

Triathlon Talent ontwikkelt zich in Zuid-limburg

Atleten leren en profiteren door gezamenlijk te trainen. Wanneer je hier als coach intensief, actief en persoonlijk bij betrokken bent, dan heb je de mogelijkheid om dit proces op een positieve manier te beïnvloeden. Zorg je daarnaast voor een uitstekende (para)medische begeleiding, dan heb je de ingrediënten die nodig zijn om atleten naar het hoogst haalbare niveau te begeleiden.

Topsportgroep

043 topsportgroep

Coaching

Vanuit deze visie heeft topsportcoach en voormalig professioneel triatleet Edo van der Meer de afgelopen jaren een trainingsgroep opgezet met atleten die het uiterste uit zichzelf willen halen.
De brandende ambitie om zichzelf maximaal te ontwikkelen binnen de triathlonsport verbindt momenteel twaalf atleten en hun coach in Maastricht.

Een uitgebreide theoretische achtergrond en zijn eigen internationale wedstrijdervaring vormen voor topsportcoach en voormalig professioneel triatleet Edo van der Meer, het uitgangspunt voor de gedegen en intensieve coaching en begeleiding van atleten.

043 topsportgroep

(Para)medische begeleiding en ondersteuning​

Naast de coaching en trainingen die vanuit een uitgebreide theoretische achtergrond zijn ingericht is er ondersteuning vanuit een team van (medisch) specialisten. Zowel preventief als curatief worden atleten gescreend en behandeld, resulterend in minder blessures en beter functionerende lichamen.

De aandacht voor groepsdynamiek draagt bij aan een goede sfeer waarbinnen atleten zich prettig voelen en er gezamenlijk kan worden afgezien en gelachen, wat alle betrokkenen tot een hoger niveau brengt

Coaching (para)medische begeleiding