Triathlon- / Duursport Clinics

Wij organiseren triathlon- en duursportclinics voor jong en oud! Onze enthousiaste en ervaren coaches zorgen voor een leuke, actieve en leerzame dag. Op basis van de groepsgrootte, duur, locatie en eventueel aanvullende wensen, maken we graag een programma op maat.

Een Triathlon clinic / duursport clinic

wat houdt het in?

Wij bieden clinics aan voor uiteenlopende groepen zoals grote verenigingen en bedrijven of kleinere sport- en vriendenclubs. Gedurende een dag of dagdeel gaan onze coaches met jullie aan de slag en besteden aandacht aan een bepaald aspect van triathlon of duursport. Vol energie nemen ze deelnemers mee met als doel hen een leuke, actieve en leerzame dag te bezorgen.

Iedere groep heeft zijn eigen wensen. Ter illustratie een kleine greep uit ons aanbod: “Open water zwemmen”, “Hardloop biomechanica en techniek”, “Bochten-techniek op de racefiets”.
Graag komen we samen met jullie tot een mooi programma.

Zwemanalyse - Borscrawlcursus beginner

Behoefte aan een prestatie?

  • Niet moe worden en toch iets leren?
  • Een specifiek thema benaderen vanuit een theoretisch perspectief?

Hun eigen ervaring als professioneel atleet en ruime theoretische kennis vormen voor onze coaches de basis voor een presentatie over wedstrijdvoorbereidingen, periodisering, voeding, trainingsleer of een ander interessant onderwerp.