Inspanningstesten

Wil jij meer uit je trainingen halen?

Een inspanningstest kan je helpen om efficiënter te trainen. Tijdens een inspanningstest bepalen we jou drempelwaarden en trainingszones voor hartslag, snelheid en vermogen. Deze gegevens helpen je in het vervolg om de intensiteit van je trainingen te bepalen en dragen bij aan een uitgebalanceerd trainingsschema op weg naar jouw individuele doel.

De testen

Inspanningstest

loop- of fietstest

Een inspanningstest wordt afgenomen op een loopband of op je eigen fiets in een weerstandstrainer en neemt ongeveer anderhalf uur in beslag.
Onze bewegingswetenschapper neemt alle testen af volgens een standaard protocol dat wordt afgestemd op jouw snelheid. Lactaatmetingen zijn onderdeel van de procedure.

Je testresultaten ontvang je van ons via de mail. Het is mogelijk om de testresultaten telefonisch te bespreken.

Inspanningstest - looptest
Inspanningstest - combinatietest

Inspanningstest

combinatietest

Wanneer je voor fietsen en lopen je drempelwaarden en trainingszones in kaart wilt brengen, dan kan je bij ons een combinatie-inspanningstest doen. Op één dag doe je zowel de loop- als de fietstest. De totale duur van de testen is ongeveer 2,5 uur. Tussen de loop- en de fietstest heb je een kleine pauze.

Indien gewenst is de combinatietest aan te vullen met een analyse van je zwemtechniek . Je ontvangt dan naast je volledige testuitslagen ook een filmpje met daarop een analyse van je zwemtechniek. Kosten: €200,-

Inspanningstest

Looptest inclusief schema

Heb je bij ons een inspanningstest gedaan en wil je direct aan de slag met de resultaten? Dan is het mogelijk om een gepersonaliseerd trainingsschema te ontvangen. In “Trainingpeaks” (een gratis online coachingsprogramma) ontvang je van ons een trainingsschema voor twaalf weken, gebaseerd op jouw testresultaten.

Inspanningstest looptest inclusief schema

Interesse?

Neem contact met ons oP!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.