Trainingskamp embrun

2 t/m 9 juni 2024

Waar kun je jezelf beter voorbereiden voor het triatlonseizoen dan in Embrun? Je traint hier op het zwaarste triathlonparcours van Europa, daarna valt alles mee.

Ons trainingskamp is dé plek om een heerlijke week te beleven en/of je zowel fysiek als technisch voor te bereiden op het seizoen.

Trainingsstage embrun

wat houdt het trainingskamp in?

Onder begeleiding van coach en voormalig professioneel triatleet Edo van er Meer wordt er deze week aandacht besteed aan alle aspecten van de triathlon. Binnen het zorgvuldig samengestelde programma is er naast de fiets- en looptrainingen door de prachtige omgeving veel aandacht voor zwemtechniek en fysieke training.
De beperkte groepsgrootte maakt dat we kunnen we inspelen op individuele wensen van atleten.

Tijdens de trainingsweek verblijf je met de andere deelnemers op Camping La Vieille ferme in het Franse Embrun. Vanaf hier is het slechts 10 minuten wandelen naar het zwembad en het open water. Buiten de camping loop je direct op het loopparcours van de Embrunman en vinden we gelukkig ook ruim voldoende vlakke stukken. Voor het fietsen is er ruime keuze uit prachtige tochten en uitdagende cols in de directe omgeving, waaronder de legendarische Col d’Izoard en het rondje om het grootste stuwmeer van Frankrijk, het Lac de serre Ponçon.

 

praktische informatie

Het is mogelijk om zowel in de appartementen van de camping te verblijven als op de camping zelf. In de avond schuiven we gezamenlijk aan in het campingrestaurant, waar een uitgebreide maaltijd wordt geserveerd.

Ontbijt en lunch zijn voor eigen rekening; de supermarkt is op 10 minuten wandelafstand.

2 en 9 juni zijn de reisdagen. We starten 2 juni om 19 uur met een gezamenlijk diner en sluiten 9 juni af met een gezamenlijk ontbijt. 

Trainingskamp Embrun informatie
kosten

Appartement

875,-

Camping

825,-

of Neem contact met ons oP!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.