Triathlon coaching

Persoonlijk, ambitieus en betrokken

Triathlon coaching voor atleten van alle niveaus. Atleten of triatleten met uiteenlopende ambities kunnen bij ons terecht voor passende begeleiding.
Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke behoeften van onze atleten werken we bij EDOsports met verschillende  triathlon coaches en coachingspakketten. De pakketten zijn van invloed op de mate van begeleiding.

Triathlon Coaching Maastricht

triathlon coach

wat houdt het in?

De EDOsports triathlon coach baseert zijn coaching op een ruime theoretische achtergrond en eigen ervaring. Uiteraard is hij op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen op het gebied van trainingsleer en de nieuwste technologische snufjes.

Al onze atleten ontvangen wekelijks gepersonaliseerde trainingsschema’s in “Trainingpeaks”, een online platform waarin we je ontwikkelingen op de voet volgen.

De EDOsports triathlon coach hecht grote waarde aan persoonlijk contact om zo goed op de hoogte te blijven van jouw specifieke situatie.

Omdat we verbinding, clubgevoel en persoonlijk contact belangrijk vinden, organiseren we bij EDOsports regelmatig trainingsdagen en besteden we veel aandacht aan onze teams in de teamcompetitie.

Triathlon Coach pakketten

Single sport atleet

€75,- p.m.

Single sport coaching

€75,- p.m.

Triathlon coaching

€97,- p.m.

coaching

€97,- p.m.

Premium coaching

€118,- p.m.

Premium Coaching

€118,- p.m.

Topsport coaching

€151,- p.m.

Topsport Coaching

€151,- p.m.

Interesse in triathlon coaching?

Neem contact met ons op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Persoonlijk triathlon Trainingsschema

wel behoefte aan structuur, geen vaste begeleiding?