Tri@work

Wij geloven in de kracht van uw vitale medewerkers!

Vitale medewerkers en een goede sfeer op de werkvloer vormen de basis van een florerend, gezond bedrijf. De specifieke bedrijfssportactiviteiten van EDOsports kunnen daaraan bijdragen. Ze richten zich op het vergroten van vitaliteit en collegialiteit van uw medewerkers. Met onze expertise op het gebied van triathlon, duursport en vitaliteit stellen wij graag voor uw bedrijf een passend sportpakket samen. U kunt rekenen op écht maatwerk.

bedrijfssport

wat houdt het in?

EDOSports Tri@work brengt uw medewerkers individueel of in groepsverband in beweging. Samen met u gaan we op zoek naar de best passende invulling van het bedrijfssporttraject. Uw doelen, wensen en budget vormen daarbij het uitgangspunt voor de inhoud, intensiteit en duur van het traject. 

Mogelijke onderdelen

Een tweetal voorbeelden ter illustratie

Uw bedrijf in beweging

Zo’n 120 medewerkers van uw bedrijf brengen we een jaar lang in beweging.

Dit doen we middels een breed aanbod aan duursporten en bewegingsactiviteiten, wekelijks gegeven door onze professionals en afgestemd op elk niveau.
In dit aanbod onder andere een start-to-run programma, een wekelijkse zwemtraining, fietstochten en lunch wandelgroepen.
Daarnaast geven we bedrijfsbreed een aantal inspirerende presentaties over sport, beweging en voeding.

Het gevolg: Een terugloop van het ziekteverzuim, een verhoogde arbeidsproductie en meer vitale en tevreden medewerkers.

Team en eventcoaching

Een groep van 35 medewerkers traint samen richting de estafetteafstand (10 km) van de NN Marathon Rotterdam.  

Ter ondersteuning van hun conditie-opbouw ontvangen  ze een individueel trainingsschema, dat is afgestemd op hun eigen niveau. Hiermee zijn ze sinds de gezamenlijke, door ons begeleidde kick-off, zelfstandig aan de slag. 

Gedurende de 12 trainingsweken zien ze elkaar zes keer voor gezamenlijke clinics over techniek, voeding en training, die door de ervaren coaches van EDOsports worden aangeboden. Hiermee worden ze optimaal voorbereid en wordt de saamhorigheid in de groep vergroot. 

Met een gezamenlijke deelname aan de estafette van de Marathon van Rotterdam sluiten ze het traject af.