Privé Zwemtraining

Een van de diensten die wij aanbieden vanuit EDOsports zijn privé zwemtrainingen. 1 op 1 gaan wij een uur lang aan de slag met het bijschaven van je zwemtechniek. Met behulp van oefeningen, aanpassingen, tips en tricks hopen we je aan het einde van het uur genoeg handvatten te hebben meegegeven zodat je aan de slag kunt voor een nog snellere zwemtijd tijdens jouw grote doel. Normaal gesproken starten we de training met een korte analyse van je huidige techniek, waarna we de grootste punten eruit pakken en gaan daarmee aan de slag. Aan het eind van de training weet je waar je komende tijd op moet letten en hoe je dat kan trainen.

Vaak kost het wat tijd om de aanpassingen je eigen te maken, dus het is een optie een paar weken later nog een afspraak te maken om de progressie te checken en om te kijken of er nog andere punten zijn waar aan gewerkt kan worden.
Een privézwemtraining kost 40 euro voor een uur. Wil je met zijn tweeën of drieën afspreken kan dat ook. Dat kost dan 50 euro voor samen of 60 euro voor met zijn drieën.

Heb je interesse in het volgen van een privézwemtraining of heb je vragen stuur dan een mailtje naar een van de zwemcoaches.

Robert de Korte: robert@edosports.nl
Edo van der Meer: edo@edosports.nl 
Edwin Dasselaar: edwin@edosports.nl