Ironman coaching pakket

Laat jij je klaarstomen voor Ironman maastricht?

Op 6 en 7 augustus 2022 is Maastricht het strijdtoneel van de IRONMAN 70.3 en de IRONMAN full distance. Deelname is zonder twijfel een unieke en grensverleggende ervaring. 

Wil jij je daarbij optimaal voorbereiden en je goed laten begeleiden?
Vanuit ons Ironman Maastricht coachingspakket bieden we je alles aan dat je nodig hebt om goed voorbereid aan de start te staan. Onze ruim opgeleide en ervaren coaches begeleiden je in 10 maanden naar jou doel!

De inhoud?

Ironman maastricht coachingspakket

Wat houdt het in?

Coaching, clinics en je trainingsschema

Na een gezamenlijke kick-off bijeenkomst ontvang je van je coach wekelijks een trainingsschema met trainingen die je zelfstandig kunt uitvoeren. Dit schema bevat zwem-, fiets- en looptrainingen toegespitst op je eigen niveau en ontwikkeling. 
Daarnaast bieden we gedurende het trainingsprogramma verschillende clinics aan gericht op bijvoorbeeld zwemmen in open water, fiets- en hardlooptechniek, wisselen, materiaal en (sport)voeding. Tijdens een privé zwemtraining maak je nader kennis met je coach en werk je aan je borstcrawl. 

Ook door onze samenwerkingspartners wordt je optimaal ondersteund. Zo start je met een fysieke screening bij Chiromotion ter preventie van blessures en krijg je bij de Triathlonwinkel een korte zwemanalyse en korting op je wetsuit.  

Zowel ervaren als onervaren atleten kunnen bij ons terecht voor persoonlijke en professionele begeleiding. We begeleiden atleten uit het hele land. Clinics vinden plaats in Maastricht en Hoorn (NH). 

Ironman maastricht coachingspakket

aanbiedingen en afsluiting

Het trainingsprogramma start op 1 oktober 2021. Een eventuele latere instroom is mogelijk op 1 januari 2022. 

Het is goed mogelijk om het programma te combineren met een lidmaatschap van onze 043 triathlonclub of borstcrawlcursus

Het trainingsprogramma wordt afgesloten met deelname aan Ironman Maastricht de volledige afstand of de 70.3. Uiteraard zijn wij daar aanwezig om je te begeleiden. 

Start 2 Tri

informatie

Start

Oktober 2021

Kosten

€900,-    (ipv 1245,-)

Locaties clinics

Maastricht en Hoorn

Start

Januari 2022

Kosten

€800,-

Locaties clinics

Maastricht en Hoorn