Coaches

EDOsports is opgericht voor begeleiding van duursporters van alle niveaus. Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij de uiteenlopende wensen van onze atleten werken we bij EDOsports met drie coaches. Edo, Robert en Edwin zijn enthousiast, gedreven, ruim opgeleid en hebben ieder hun eigen achtergrond en specialismen.

Edo werkt vanuit zijn eigen jarenlange topsportachtergrond in combinatie met zijn HBO Bachelor SportGezondheid en de volledige opleiding Triathlon Trainer (Niveau 4) van de Nederlandse Triathlonbond.
Robert, technisch geschoold van huis uit, verrijkt EDOsports onder andere met de theoretische kennis die hij opgedaan heeft binnen de Ironman University. Deze andere insteek dan de NTB opleiding is een verrijking binnen EDOsports. Robert zijn technische achtergrond blijkt met regelmaat van pas te komen in vraagstukken over Trainingpeaks en het trainen met de nieuwste technische snufjes.
Met zijn WO Bachelor Bewegingswetenschappen en Master Human Movement Science is Edwin een coach met een brede theoretische achtergrond. Binnen EDOsports is hij dan ook de coach die bij onze atleten de inspanningstesten afneemt en de vraagbaak is over sportvoeding.
Wanneer je bij EDOsports in de begeleiding komt zoeken we een coach die bij jou en je doelstellingen past. Om je zo goed mogelijk te begeleiden benutten we de achtergronden van andere coaches door regelmatig atleten te bespreken in ons atletenoverleg. Heb je specifieke vragen dan mag je die altijd voorleggen aan een van de andere coaches.
Als coachteam hebben we kennis op uiteenlopende gebieden. Daarnaast kunnen we rekenen op een team van specialisten waar we nauw mee samenwerken op het gebied van voeding, inspanning en medische zaken.
Wil je meer weten over onze coaches klik dan door naar hun persoonlijke pagina.

Edo van der meer
edo@edosports.nl

Robert de Korte - Coach EDOsports

Robert de Korte
robert@edosports.nl

Edwin Dasselaar - Coach EDOsports

Edwin Dasselaar
edwin@edosports.nl