Start2Tri

Wil jij goed voorbereid aan de start staan van je eerste triatlon?! Heb je altijd al triatlon willen doen, maar weet je niet goed hoe je moet beginnen? Wil je beginnen met triatlon met een leuke club mensen?
In samenwerking met Bearsports organiseert EDOsports een cursus voor beginnende triatleten. In een programma van 10 weken maak je kennis met de sport en werk je toe naar jouw triatlondebuut op de Isaac 043 Triatlon in Maastricht op 26 mei 2019. Afhankelijk van je niveau en eigen keuze start je op de 1/8 of 1/4 afstand.
De cursus bestaat uit een combinatie van 5 gezamenlijke trainingen, gericht op specifieke aspecten van triatlon en een trainingsplan waarmee je zelfstandig aan de slag gaat. Dit schema is natuurlijk opgesteld door één van onze ervaren en gecertificeerde coaches.
Indien gewenst (borstcrawl is niet noodzakelijk!) kan je de Start2Tri-cursus combineren met onze beginners- of gevorderden borstcrawl cursus. Deze starten op 18 april 2019.
We bieden 2 mogelijkheden, namelijk een Start-to-finish- en Start-to-race cursus. Bij start-to-finish is het onder de knie krijgen van triatlon en finishen van je eerste triatlon het voornaamste doel. Heb je al enige ervaring met bijvoorbeeld hardloopwedstrijden en is je ambitie groter dan alleen finishen. Dan is de start-to-race cursus daarbij beter passend.

Inhoud cursus:

 • 10 Weken trainingsplan (via online platform Trainingpeaks)
 • Triatlon tips & tricks in je trainingsplan over materiaal, voeding, training en de race.
 • 5 Gezamenlijke trainingen/clinics:
  • Looptraining (besloten training)
  • Fietstraining (besloten training)
  • Combi-training (Fietsen & Hardlopen)
  • Wissel clinic
  • Open water clinic

Start2Tri cursus:
Start:                                   15 Maart 2019
Locatie trainingen:           Maastricht
Inhoud:                               10 weken trainingsplan, 5 trainingen/clinics, deelname Isaac 043 triatlon
Kosten 1/8ste cursus:      €138,- (incl. daglicentie)
Kosten 1/4de cursus:       €148,- (incl. daglicentie)

Vragen?                              Neem contact op met Edo van der Meer: 0617160244