Kosten en voorwaarden

Praktisch

Trainingsperiode 1: 28 weken trainingsschema, 6 trainingsdagen en onbeperkt gebruik van de community inclusief ondersteuning van Run-waygirls en EDOsports.

Lang trainingsweekeinde en wedstrijdbegeleiding in Barcelona/Calella tijdens het IM 70.3 weekeinde.

Trainingsperiode 2: 17 weken, 3 trainingsdagen en onbeperkt gebruik van de community inclusief ondersteuning van Run-waygirls en EDOsports.

Trainingsweekeinde en wedstrijdbegeleiding in Almere tijdens Challenge Almere. 

Waar profiteer je van?
Als deelnemers van de Together We Tri kun je profiteren van alle voordelen van het EDOsports lidmaatschap. Dit betekent onder andere dat je via ons een mooie korting kan krijgen op bijvoorbeeld de wetsuits van Sailfish. Tevens is er de mogelijkheid om (tegen betaling) via ons een speciaal daarvoor ontworpen ‘Together We TRI’ triathlon pakje te bestellen.

De kosten
De kosten voor het traject bedragen € 750,-. Indien gewenst mogen die in 4 termijnen (€ 300- €150- €150- €150) betaald worden.

De kosten voor het wekelijks 100% gepersonaliseerd coachingstraject bedragen 1250,-
Let op! De kosten van het traject zijn exclusief: wedstrijdkosten, vliegtickets en verblijf- en onkosten tijdens de raceweekeinden.

Omdat we veel waarde hechten aan de gezamenlijkheid is het in principe niet mogelijk om aan een gedeelte van het traject deel te nemen. Bij ernstige en langdurige blessures gaan we uiteraard gezamenlijk op zoek naar een oplossing. 

Instapniveau
Een halve triathlon bestaat uit 1900 meter zwemmen, 90 kilometer fietsen en 21,1 kilometer hardlopen. Dit is een behoorlijke afstand. In Together we Tri werken we met verschillende niveaus en willen we de drempel laag houden. Tegelijkertijd moet het natuurlijk wel haalbaar zijn en willen we niet dat je in de problemen komt. Het is daarom belangrijk dat je enige basisconditie hebt. Bij voorkeur beheers je minimaal één van de drie sporten op de afstand van een halve triathlon. Je kan bijvoorbeeld een halve marathon rennen of fietst wel eens 90 kilometer.

Daarbij is het wenselijk dat je ongeveer 500 meter borstcrawl kan zwemmen. Mocht dit laatste niet het geval zijn dan adviseren we je om naast de zwemlessen in ons programma in je eigen woonplaats aan een zwemcursus deel te nemen.

Mocht je twijfelen over je basisconditie neem dan vooral even contact met ons op.

Minimaal aantal deelnemers
Bij minder dan 15 deelnemers kan het traject helaas niet doorgaan. Uiteraard bekijken we mogelijke alternatieven.