Inspanningstesten

Inspanningstesten:
Wil je efficiënter trainen? Dan kan een inspanningstest jou daarbij helpen! Tijdens een inspanningstest zal met behulp van een lactaatmeting jouw zone-indeling worden bepaald. Een aparte loop of fietstest neemt ongeveer 1,5 uur in beslag. Na het afronden van de test krijg jij jouw testresultaten binnen 24uur per mail toegestuurd. Eventueel is er dan nog een mogelijkheid om de testresultaten telefonisch te bespreken.

Looptest (€80,-):
Op een loopband wordt er een protocol, afgestemd op jouw snelheid, afgenomen om jouw zone-indeling te bepalen. Neem een handdoek en een gevulde bidon mee, want je zal flink moeten doorrennen om de test te volbrengen!

Looptest incl. schema (vanaf €150,-):
Wil je gelijk aan de slag met je testresultaten? Dan is het ook mogelijk om een trainingsschema schema te ontvangen op basis van jouw testresultaten. Hiervoor dien je een gratis account te maken op Trainingpeaks (www.trainingpeaks.com). Vervolgens zal hier jouw persoonlijke trainingsschema voor de komende 12 weken in verschijnen.

Fietstest (€80,-):
Een fietstest doe je gewoon op je eigen fiets! Je fiets wordt geplaatst op een weerstandstrainer welke iedere 5 minuten in weerstand omhoog gaat, totdat de benen niet meer rond kunnen draaien.

Combinatietest (€150,-):
Speciaal voor triatleten en duatleten: Op dezelfde dag een fiets en looptest inspanningstest. Deze testen worden achter elkaar gepland met een kleine rustpauze tussendoor. Totale duur zal +- 2,5uur zijn.

Heb je vragen of ben je geïnteresseerd in het doen van een inspanningstest? Vul dan het onderstaande formulier in. Één van onze coaches zal dan contact met je opnemen.