Embrun

Triathlon trainingskamp Embrun – voorjaar 2020
Waar kun je jezelf beter voorbereiden voor het triatlonseizoen dan in Embrun? Je traint hier op het zwaarste triatlon parcours van Europa, daarna valt alles mee!
Tijdens de trainingsweek verblijf je met de andere deelnemers op Camping la vieille ferme in Embrun. Vanaf hier ben is het slechts 10 minuten wandelen naar het zwembad en het open water. Buiten de camping loop je direct op het loopparcours van de Embrunman en vinden we gelukkig ook ruim voldoende vlakke stukken! Voor het fietsen is er ruime keuze in prachtige tochten en uitdagende cols in de directe omgeving, waaronder de legendarische Col d’Izoard en het rondje om het grootste stuwmeer van Frankrijk, het Lac de serre Ponçon.
 
De sfeer is altijd erg ontspannen en door de beperkte groepsgrootte kunnen we inspelen op individuele wensen van atleten. Vrijheid blijheid zou het motto kunnen zijn.
Het avondeten is uitstekend verzorgd door het restaurant op de camping, heerlijk en ruim genoeg! Ontbijt en lunch zijn voor eigen rekening, de supermarkt is op 10 minuten wandelafstand. 
Dit jaar hebben we naast zwemmen, fietsen en hardlopen speciale aandacht voor fysieke training en wisseltraining.

Datum: Voorjaar 2020