Beginners borstcrawlcursus

Cursus
Wil je graag de borstcrawl onder de knie krijgen? Of een ooit aangeleerde borstcrawl weer nieuw leven in blazen? Wij helpen je hier graag bij!
In 12 weken  nemen we de basiselementen van het zwemmen onder de loep en vertalen we deze naar de borstcrawl. Het programma bevat een aantal standaard onderdelen die in de lessen aan bod komen en voor iedereen persoonlijke aandachtspunten bevatten. Zo hebben we onder andere aandacht voor: ademhaling, lichaamshouding en ontspanning en rust in slag en beweging.
In onze lessen staat kwaliteit voorop. We werken daarom met ervaren en gekwalificeerde trainers in kleine groepjes van maximaal 6 zwemmers per baan en trainer. Individuele aandacht is hiermee gegarandeerd. De lessen duren 45 minuten. Onze ervaring is dat dit voor beginnende zwemmers meer dan voldoende tijd is.

Huiswerk & Analyse
Na iedere les ontvang je een specifieke zwemtraining om zelfstandig uit te voeren, in aanloop naar de volgende les. Na afloop van de laatste les ontvang je een individuele analyse met daarbij bruikbare tips waarmee je zelfstandig verder aan de slag kan. Tijdens de laatste les zal ook bekeken worden of wellicht een stap naar de gevorderden cursus tot de mogelijkheden behoort.

12-weekse basiscursus borstcrawl:
Start:                                   28-11-2019
Donderdagavond:            18:30  & 19:15 (Duur 45 minuten)
Locatie:                              Geusseltbad, Maastricht
Inhoud:                              12 lessen, 11 huiswerktrainingen en een individuele eindanalyse met advies
Kosten:                               €180,- (Entree van het Geusseltbad inbegrepen)

Aanmelden voor de basiscursus  van 18:30-19:15 kan via de onderstaande aanmeld-knop

Aanmelden voor de basiscursus  van 19:15-20:00 kan via de onderstaande aanmeld-knop

De volgende cursus zal weer beginnen op 12-3-2020. Inschrijving voor deze cursus is nog niet mogelijk.